top of page

Omron – G9SE sikkerhedsrelæer

cover_G9SEs.jpg

Omrons nye G9SE sikkerhedsrelæer er alsidige, kompakte og hurtige at installere 

De nye G9SE sikkerhedsrelæer med skrueløse terminaler og ultra slank konstruktion, skærer mere end 50 % af installationstiden.

Omron har skabt tre forskellige modeller af vores nye G9SE sikkerhedsrelæ og de opfylder alle gældende sikkerhedskrav. Disse modeller giver mulighed for forskellig konfiguration af sikkerhedsudgange og justerbare off-delay tider. Alle relæerne er kompatible med en lang række sikkerhedsanordninger, såsom nødstop, dørkontakter og opto-sensorer.

Pladsbesparende og mange applikationsmuligheder 

Alle relæer i serien er velegnede til brug ved både mekaniske og elektroniske sensorer og de har alle indbyggede LED-indikatorer, som giver en øjeblikkelig visuel indikation af fejltilstande samt værdifulde diagnostiske oplysninger. Et andet centralt element i G9SE relæerne er den hurtige responstid på maksimalt 15 ms.

 

G9SE relæerne har op til fire sikkerhedsudgange på op til 5 A, plus en ekstra PNP udgang. De typiske applikationer, hvor G9SE anvendes, omfatter enkelt- og to-kanals nødstop funktioner samt overvågning af døre og sikkerhedslysgitre.

 

Med en bredde på bare 17,5 mm inkl. to åbne sikkerhedsudgange, er G9SE-201 relæet det tyndeste af sin art til rådighed på markedet. Til applikationer, der kræver flere udgange, bruges G9SE-401, som er 22,5 mm bred, og indeholder fire sikkerhedsudgange.G9SE-221-T er også kun 22,5 mm bred og tilbyder to sikkerhedsudgange plus to off-delay sikkerhedsudgange. 

 

G9SE-221-T relæer fås i udgaver med maksimal forsinkelse på 5 og 30 sekunder. I begge versioner kan brugerne justere forsinkelsen op til det maksimale i 16 trin.

 

Omrons nye G9SE sikkerhedsrelæer opfylder en bred vifte af europæiske og globale sikkerhedsstandarder, herunder EN ISO13849:2008 PLe sikkerhedskategori 4,  62061 SIL 3, UL508, CAN/CSA C22.2 Nr. 14.  Desuden overholder de også EN81-1 og EN81-2, hvilket gør dem egnede til brug i lift applikationer.

bottom of page